Kiinteistöhuolto Varonen Oy

Kiinteistöhuolto Varonen Oy on Helsingistä käsin pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys, joka perustettiin vuonna 2000. Kahden hengen voimin perustettu perheyritys lähti kasvamaan sukupolvenvaihdoksen jälkeen, työllistäen nyt 20 toimintavuoden jälkeen yli 30 kiinteistöhuollon ammattilaista.

Asiantuntemus, ammattitaito ja työn laatu on meille kunnia-asia. Kaikilla yrityksessä työskentelevillä on hyvän perusosaamisen lisäksi erityistä teknistä osaamista ja asiantuntijuutta eri osa-alueilta, mikä mahdollistaa joustavan työskentelyn kaikissa eri kohteissa ja tehtävissä. Säännöllinen kouluttautuminen auttaa kehittämään paitsi ammattitaitoista erikoisosaamista, kuten myös ylläpitämään monipuolisen perusosaamisen ajan tasalla.

Hyvin hoidettu kiinteistö säilyttää arvonsa

Yrityksemme toiminta perustuu ajatukseen, että hyvin hoidettu kiinteistö säilyttää arvonsa. Kun kaikki huolto- ja ylläpitotehtävät tehdään ammattimaisesti, pysyy kohde turvallisena, hyväkuntoisena ja pitkäikäisenä. Haluamme tehdä kaiken täydellä panoksella ja palvelumme ovatkin hyvin kokonaisvaltaisia.

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi kiinteistön ylläpito, siivouspalvelut, lakaisukonepalvelut ja 24h päivystys nopeaa reagointia vaativiin tilanteisiin. Panostamme kaikissa työvaiheissa, kalustossa ja välineissä kotimaisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja tehokkuuteen, jotka kaikki yhdistettynä johtavat laadukkaaseen lopputulokseen.

Ota yhteyttä, niin järjestetään kaikki teidänkin kiinteistön tarvitsemat työt kerralla kuntoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kiinteistöhuollon palveluistamme!

Kiinteistohuolto Varonen Oy