Kiinteistöhuolto ja siivous

Kiinteistöhuolto Varosella tarjoamme kokonaisvaltaisia, kohteen tarpeiden mukaan räätälöityjä palveluja kiinteistöhuoltoon. Toimimme kahden vuosikymmenen tuomalla kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla, jota ylläpidetään henkilöstön kouluttautumisella ja tuetaan modernilla kalustolla. Kaikkien työvaiheiden toteutuksessa pyritään mahdollisimman tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lopputulokseen.

Toimintamme perustuu ajatukseen, että hyvin hoidettu taloyhtiö säilyttää arvonsa. Hyvin huollettu ja ylläpidetty kiinteistö ulkoalueineen on viihtyistä, turvallinen ja pitkäikäinen. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki huoltopalvelut mitä asuinkiinteistö, liikekiinteistö ja teollisuuskiinteistö tarvitsee voidakseen hyvin sisältä ja ulkoa. Teemme ensisijaisesti pidempiaikaisia huoltosopimuksia, mutta pystymme toteuttamaan myös kertakäyntejä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Huoltosopimukseen kuuluu 24h päivystys

Huoltosopimukseen kuuluu myös ympäri vuorokauden toimiva päivystys, joka auttaa nopeita toimia vaativissa tilanteissa. Päivystyksestämme vastaavat oma henkilöstömme joka hoitaa myös muut kiinteistöhuollon tehtävät, joten tunnemme kiinteistöt, kohteet ja erilaiset työympäristöt ja te tunnette tekijämme.

Kokonaisvaltainen kiinteistön ylläpito

Kiinteistönhoidon palveluihimme kuuluu muun muassa seuraavat toimet:

  • Kiinteistöhuolto
  • Ulkoalueiden huolto – kiinteistön lumityöt ja liukkauden torjunta, ulkoalueiden puhtaana pito
  • Porrassiivous
  • Kiinteistön peruspesut
  • Ikkunanpesu
  • Toimistopalvelut
  • Pienet remontit
  • Vesikalustehuolto ja vesikalusteiden asennus

Vastuullinen kiinteistöhuolto

Tuotamme palveluitamme aina asiakas ja laatu edellä. Sen lisäksi, että työntekijämme kouluttautuvat säännöllisesti ja kehittävät näin yksilöllistä osaamistaan alan uusimpien oppien mukaan, niin panostamme myös ympäristötekijöiden huomioimiseen.

Nykyaikaisilla välineillä ja aineilla työskentely on paitsi tehokasta ja eri pinnat huomioivaa, mutta myös ympäristöystävällisempää. Kaikkia työntekijöitämme koskee ajantasainen kierrätysohjeistus ja kokonaisvaltainen opastus ympäristötekijöiden huomioimisesta. Moderni, laadukas ja hyvin huollettu kalusto parantaa työn jälkeä, työskentelytehokkuutta ja työskentelymukavuutta. Ammattitaitoinen henkilöstö ja kunnossa oleva kalusto mahdollistavat laadukkaan kiinteistöhuollon kaikissa eri kohteissa.

Kun taloyhtiössä toimii huoltoyhtiönä ammattitaitoinen ja palvelulähtöinen kiinteistöhuolto, hyötyy siitä myös kiinteistön asukkaat! Tarjoamme palveluita kiinteistön asukkaille ja kiinteistössä oleviin liiketiloihin.

Rakennetaan yhdessä teidän taloyhtiölle tai kiinteistölle sopivin palvelukokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kiinteistohuolto Varonen Oy